Jeep Wrangler og Chevrolet Tahoe/Gmc Yukon


(Jeep Wrangler)


Jeep Wrangler er en bil du kan dra på stranda og dra masse damer med, i hvertfall kabriolet versjonen. Petter Stordalen som er kjent for sin feite lommebok, skal visstnok ha beholdt en Jeep Wrangler lenge etter han fikk råd til å kjøpe hvilken som helst sportsbil.

Må advare deg om at disse bilene kan bli vel dyre i drift, da de har ekstremt stort bensin og dieselforbruk, samt rådyre avgifter og mye i repkostnader. Så man kan anta at disse bilene mest sannsynligvis ikke holder særlig høy kvalitet. En vaskekte redneck jeg kjenner til, og som bor i Sundvollen eier en Chevrolet Tahoe. Og med en såpass dyr bil, så bør han passe seg for å ikke havne på luksusfellen! 

GMC Yukon er omtrent den samme bilen som Chevrolet Tahoe. Denne var forøvrig en av de mest brukte bilene til gutta i Baywatch.

AMC (American Motors Corporations) samarbeidet med Jeep om å bygge Wrangler-modellen. Og jeg synes selv at AMC sin versjon er den desidert kuleste av de! Det er noe med det gyldne AMC-emblemet som tiltaler meg.


(GMC-modellen)


(Chevrolet Tahoe)


Kommentarer

Populære innlegg