Oldsmobile Bravada/GMC Jimmy /Chevrolet Blazer

(Oldsmobile Bravada)





Oldsmobile Bravada, GMC Jimmy og Chevrolet Blazer er stort sett de samme bilene, bare av litt forskjellige utgaver og med selvfølgelig forskjellig logo-emblem. Disse bilene har såkalt kantete 80 talls design frem til et godt stykke ut på 1990 tallet. Disse bilene har vært med i flere forskjellige amerikanske filmer. Ofte er det håndlangerne til the bad guys som kjører de. Og slik som alle de forskjellige actionheltene, som Lorenzo Lamas Steven Seagal, Dolph Lundgren, Jean Claude Van Damme og Sylvester Stallone, alltid prøver å fakke, men da oftest ikke før etter flere nederlag. Gjerne må det et par kompiser og favoritt kolleger bli drept. Eller at nettopp selveste sjefen på slutten av filmen greier å kidnappe og prøve å drepe både kone og barn som hevn mot ham. Etter ca 1,5-2 timer går etter sigende som regel alt bra, eller i hvert fall for helten selv.


(Oldsmobile Bravada)

(Oldsmobile Bravada)


Oldsmobile Bravada 1991-1995 hadde det vært kult om noen kunne ha importert flere av til Norge i og med at det finnes få av de her til lands.




GMC Jimmy og Chevrolet Blazer 1983-1995 kan du pimpe til noe skikkelig kult. Med breie dekk, 1980 talls krom og amerikansk  wunderbaum terninger og/eller boksehansker i frontruta!









Kommentarer

Populære innlegg