Bedford Rascal, Bedford/Vauxhall Midi og Leyland Cargovan

Bedford Rascal har jeg skrevet om før, men da som Subaru Sumo Daihatsu Hijet og Suzuki Carry i flere forskjellige innlegg. Disse kan du ragge rundt med sammen med kompisgjengen din. Gjerne i et parkeringshus så du terger på deg både senterledelsen, vekterne, utrykningspatruljen til politiet og selvsagt kundegruppen til kjøpesenteret. For en Bedford Rascal er jo nettopp en liten rakkar!

Bedford Vauxhall midi kassebiler, disse er til tross for navnet sitt midi noen store kassebiler som i hvert fall er større en Bedford Rascal. Disse kan du ragge rundt med i bygda og kjøre som en hissig kassebilsjåfør.

Leyland Cargovan, ble produsert stort sett lik men riktignok med en god del facelifter helt i fra 1974-96. Disse er enda litt større enn Bedford/Vauxhall midi, men du kan fortsatt kjøre dem hissig. Husker jeg var i Lake District i Storbritannia en gang da jeg så en del slike kjøre veldig hissig rundt omkring. Det var jo tross alt det britiske postvesenet.

Bedford Rascal Vauxhall Bedford midi og Leyland Cargovan originalen, disse har aldri vært solgt i Norge. Så det hadde vært dritkult om noen hadde importert dem hit til Norge i fra Britannia hvor de kommer fra som tross alt bare er en liten tur over nordsjøen, nå riktignok uten New Castle-fergen. Bedford Rascal og Bedford Midi van ble forresten produsert til et stykke ut på 90-tallet.



















Kommentarer

Populære innlegg