Wacker Neuson Hjullaster Daewoo hjullaster Case hjullaster



Wacker Neuson hjullaster. Bruk den på det lokale småbruket ditt på vestlandet og kjør høyballer med den. Kjør den forsiktig på svingete vestlandsveier for å få trafikken til å skjønne at her er det ikke bare fritt frem for å…. KJØRE FOORT! Da er du er virkelig kongen av rånemiljøene i Ørsta og i Volda.

Daewoo hjullaster ja du dette er jo en skikkelig doning og den har en skikkelig kul oransje farge i stedet for gul som nesten alltid brukes, eller moderne tiders rød på mindre hjullastere slik som på Everun og Rrun hjullastere som jeg allerede har skrevet om. Bruk Daewoo hjullaster på det ekstremt digre grustaket ditt på det lokale småbruket ditt på vestlandet. Kjør den lokalt på på stamvei 15 Stamvei 5 og E136 for å unngå hissig kjøring også her, og du er virkelig kongen av Rånemiljøene i Sogndal/Fjærland og Stryn/Olden men også i Åndalsnes
.

Case hjullastere dette er noen skikkelig solide hjullastere i følge denne artikkelen her som også skriver at de skal ha produsert Anleggsmaskiner til virkelig langt tilbake i tid. "Kjør Case hjullaster på det digre grustaket ditt i Nordland Troms og Vest Finnmark eller Møre og Romsdal. Kjør den på E6 E136 eller stamvei 70 for å stoppe hissigpropper i trafikken. Da er du virkelig kongen av rånerne i Langfjordbotn, Sørkjosen, Lyngseidet i Troms, Vest Finnmark, Ballangen, Rognan, Mo i Rana i Nordland, i Åndalsnes og Sunndalsøra i Møre og Romsdal. Kanskje også E39 ved Vinjeøra og Kyrksæterøra i Sør Trøndelag også da hva."

"Ei et Småbruk på Sunnmøre sør Trøndelag Nordland eller Troms og Vest Finnmark og kjør en ekte Oransje Daewoo hjullaster med ekte oransje arbeidsdress og du er også Kongen av TV serien Orange is the new black. Og selvsagt også en bonde som alltid jobber hardt på gården sin helt til han blir pensjonist."

















 

Kommentarer

Populære innlegg