Chevrolet Niva VAZ 2123 av GM-Avtovaz!



Chevrolet Niva dette var et samarbeid mellom amerikanske Chevrolet og russiske Lada. Etter det jeg lenge har visst så var jo selvsagt samarbeidet vanskelig, for russerne er jo helt håpløse ikke sant. Chevrolet Niva var mye mer moderne enn originale Lada Niva men siden både Lada Niva og Chevrolet Niva stort sett kun ble solgt i Russland så gikk jo ikke salget av Chevrolet Niva så bra. Russerne sverger jo selvsagt stort sett til sin ekstremt dårlige og utdaterte originale Lada Niva i fra 1970 tallet gjør de vel ikke😂. 
Jaja de er kule klassiske retro biler likevel og passer perfekt som rånebil. Chevrolet Niva gikk ut av produksjon rett før pandemien og putins forferdelige krig mot Ukraina. Selvsagt for denne idioten ville jo selvsagt ikke samarbeide. 


VAZ 2123 var forgjengeren. Husker tilbake til cirka tidlig 2000 tallet at vår alles Hans Wilhelm Steinfeldt var på reportasje i Murmansk og viste innslag med nettopp testing av disse bilene liksom som om Lada skulle ha gjort noe stort. Det var da sent på våren og du kunne se ladaene kjøre rundt i tett snødrev og rundt null/pluss en grad. Denne gangen var det riktignok varmere og ordentlig vår i Norge, men det varte nok sikkert ikke lenge den gang heller før russerne fikk finværet og vi her i Norge måtte ta frem regnfrakken. Ja ja det var bedre før, de siste 20-25 årene har jo nedbøren både i Norge og Verden økt drastisk, så snart så må vel vi rånere ty til nullutslippsbiler vi også for at det ikke skal bli så dystert.



















Kommentarer

Populære innlegg